Om MH Klimateknik ApS

MH Klimateknik er en netbutik med speciale i køl, klima og varmepumper med landsdækkende levering, og montering i hele Jylland og Fyn. Helt fra begyndelsen har klimaprodukter i den bedste kvalitet til den bedste pris været virksomhedens fokus område.
Og med langt over 100.000 glade kunder og besøgende i butikken hvert år,
er MH Klimateknik fortsat blandt de førende indenfor sit felt.
 

MH Klimateknik ejes og drives af Blommegården ApS som også er virksomheden bag netbutikkerne Blommegaarden.dk, DanskPejsecenter.dk, NordKlima.dk.

 

Blommegården ApS er en online virksomhed med alt lige fra brændeovne til varmepumper og hønseudstyr. Alt sammen med levering helt til døren indenfor ganske få dage. Og alt salg sker via gårdens netbutikker.

 

Virksomhedens navn stammer helt simpelt fra Blommegården i Uldum som den til dagligt drives fra. Gården er fra år 1860 og er blevet moderniseret flere gange siden første spadestik. I dag er hele staldbygningen på godt 200 kvm udnyttet som lager, kontor og værksted. Mens stuehuset fortsat benyttes til privat bolig.

 

Der er skiftevis sæsonarbejdere ansat hos Blommegården ApS, men en stor del af driften varetager indehaver Michael Høgh selv. Så hvis en ordre ikke når frem til tiden, så er det formentlig hans skyld. Tilgengæld er det også ham selv som besvarer telefonen og står til regnskab. Han har det sjovt med at drive virksomheden og han får gåsehud når han har lavet en forbedring i en af gårdens netbutikker.

 


 

Bliv forhandler

Blommegården ApS