Om MH Klimateknik

MH Klimateknik er en lille virksomhed med speciale i køl, klima og varmepumper med landsdækkende levering, og montering i lokal området.
 
Helt fra begyndelsen i 2011 har klimaprodukter i den bedste kvalitet til en skarp pris været virksomhedens fokus område.
Og med mange tusinde glade kunder og besøgende i butikken hvert år, er MH Klimateknik fortsat blandt de førende indenfor sit felt.
Vi har brugt megen tid på at udvælge markedets bedste mærker og modeller, så design, holdbarhed og økonomi er helt i top uanset om det gælder varmepumpen til helårsboligen, kolonihaven eller sommerhuset.
 
MH Klimateknik har til huse på Blommegården i Uldum. Gården er en gammel hesteejendom fra år 1860, som er blevet moderniseret flere gange siden første spadestik. I dag er hele staldbygningen på godt 200 kvm udnyttet som lager, kontor og værksted. Mens stuehuset fortsat benyttes til privat bolig.
 
Michael står selv for alt driften af virksomheden. Du vil derfor altid blive mødt af en professionel fagmand fra opgavens start til slut.
 

Med venlig hilsen

Michael Høgh

 

 


Tag et kig rundt på virksomheden her  

MH Klimateknik støtter de kære små som har det svært!

Vi donere igen i år penge til en lidt hyggeligere jul for de små!