Om MH Klimateknik ApS

MH Klimateknik er en virksomhed med speciale i køl, klima og varmepumper med landsdækkende levering, og montering i lokal området.
 
Helt fra begyndelsen i 2011 har klimaprodukter i den bedste kvalitet til en skarp pris været virksomhedens fokus område.
Vi stræber ikke efter at være "billigst", men derimod efter at være "bedst til en skarp pris!". Vi ønsker at være eksperter i indeklima med den største "know how" og levere de bedste klimaprodukter på markedet, med en professionel montage som vi altid kan stå inde for.
Og med langt over 100.000 glade kunder og besøgende i butikken hvert år, er MH Klimateknik fortsat blandt de førende indenfor sit felt.
Vi har brugt megen tid på at udvælge markedets bedste mærker og modeller, så design, holdbarhed og økonomi er helt i top uanset om det gælder varmepumpen til helårsboligen, kolonihaven eller sommerhuset.
 
MH Klimateknik ApS har lager og kontor på Blommegården i Uldum, hvorfra der hver dag sendes ordre ud til hele landet. Der er skiftevis sæsonarbejdere ansat hos MH Klimateknik ApS, men en stor del af driften varetager indehaver Michael Høgh selv. Du vil derfor altid blive mødt af en professionel fagmand fra opgavens start til slut.