Indregulering af ventilationsanlæg

Hos MH Klimateknik har vi over 10 års erfaring med indregulering af ventilationsanlæg. Vi tilbyder indregulering af private villa og boliganlæg.

Vi laver en professionel opstart af anlægget og fordeler de korrekte luftmængder i alle rum så indeklimaet bliver helt korrekt i hele huset. Efterfølgende modtager du dokumentation på indreguleringen.

 

Indregulering af villa/bolig anlæg i huse op til 200 kvm.

Standardpris: 1995,-

 

Priser er inklusiv kørsel.

Priser er eksklusiv eventuelle materialer og kølemiddel.

 

Et lille deltidsfirma med stor erfaring.

MH Klimateknik er et lille firma som drives på deltid af Michael Høgh. Arbejdet kan derfor udføres aften og weekend når det passer dig.

Michael er autoriseret køletekniker med over 12 års erfaring i klimabranchen. Han arbejder til dagligt hos en større kølevirksomhed, og driver MH Klimateknik på deltid ved siden af.

MH Klimateknik er godkendt KMO installatør og beskæftiger sig primært med varmepumper og klimaanlæg i private boliger og sommerhuse.

Det er altid Michael selv som besvare telefonen, ligesom at det også er ham selv der udføre opgaven for dig. Han ser kunden i øjenhøjde og vægter personlig kontakt højt.

 


Vi dækker disse områder...

Horsens, Vejle, Århus, Herning, Brande, Juelsminde, Kolding, FredericiaSilkeborg, Skanderborg, Billund, Grindsted, Ikast, Hedensted, Middelfart, Vejen, Odder.​