Varmepumpe service

Michael udfører service på jordvarmeanlæg, luft til vand og luft til luft varmepumper.

Med et årligt lovpligtigt service beholder du samtidig din fabriksgaranti.

Årligt lovpligtigt service | Pris: 995,-

Behold din fabriksgaranti med et årligt service.

Gør-Det-Selv montering | Pris: 1595,-

Lækagesøgning, tomsugning og opstart.

Se beskrivelse for Gør-Det-Selv her

Professionel montering | Klik her

Michael tilbyder komplet professionel montering af vores Panasonic varmepumper.

 

Priser er inklusiv kørsel.

Priser er eksklusiv eventuelle matarialer og kølemiddel.

 

Et lille deltidsfirma med stor erfaring.

MH Klimateknik er et lille firma som drives på deltid af Michael Høgh. Arbejdet kan derfor udføres aften og weekend når det passer dig.

Michael er autoriseret køletekniker med over 12 års erfaring i klimabranchen. Han arbejder til dagligt hos en større kølevirksomhed, og driver MH Klimateknik på deltid ved siden af.

MH Klimateknik er godkendt KMO installatør og beskæftiger sig primært med varmepumper og klimaanlæg i private boliger og sommerhuse.

Det er altid Michael selv som besvare telefonen, ligesom at det også er ham selv der udføre opgaven for dig. Han ser kunden i øjenhøjde og vægter personlig kontakt højt.

 

Hvorfor er et lovpligtigt service vigtigt?

Det er i Danmark lovpligtigt at få udført et årligt service på sin varmepumpe, klimaanlæg og jordvarmeanlæg hvis anlæggets kølemiddelfyldning overstiger 1 kg.

På anlæggets mærkeplade vil du kunne se om dit anlæg har en fyldning som overstiger 1 kg. Mærkepladen sidder typisk på varmepumpens udedel eller på indersiden af lågen på jordvarmeanlæg.

Ved et service kontrollerer Michael alle de sikkerhedsmæssige og lovpligtige punkter. Han kontrollerer kølemiddelfyldningen og måler anlæggets tryk samt strømforbrug. Og han foretager nødvendige justeringer, så dit anlæg holder sig i topform med mindst muligt energiforbrug.

 


Michael kører i disse områder...

Horsens, Vejle, Århus, Herning, Brande, Juelsminde, Kolding, FredericiaSilkeborg, Skanderborg, Billund, Grindsted, Ikast, Hedensted, Middelfart, Vejen, Odder.​